Stichting Vier het leven

Stichting Vier het Leven had op 12 oktober 2017,   11 bijzondere gasten uitgenodigd voor een voorstelling Gouwe Ouwe met o.a Carry Tefsen. Het Schaffelaartheater Barneveld maakte dit samen met een bijdrage uit het Jan van Schaffelaarfonds mogelijk. Vrijwilligers haalde de senioren op van huis en waren hun gastvrouw de hele avond. Aan een gereserveerde tafel stonden in de pauze de drankjes al voor het gezelschap klaar. Wat een gezellige sfeer in de groep…en men genoot van de voorstelling en alle aandacht.

Voor de rest van 2017 is er ook een mooi programma. Lees op de site  https://4hetleven.nl/activiteiten.vm?itemID=163

Vrijwilligers gaan ervoor zorgen dat eenzame ouderen uit de gemeente Barneveld vaker een geheel verzorgd avondje in het Schaffelaartheater krijgen. Ze worden hierbij getrakteerd op een voorstelling met een hapje en een drankje. Ze worden individueel opgehaald en weer thuis gebracht door een gekoppelde vrijwilliger.

De Stichting Vier het leven , legt met “Vier het leven” in hun aanpak, verbindingen tussen eenzame ouderen, een kwetsbare doelgroep, enerzijds en vrijwilligers en organisaties  anderzijds. Zij zorgen zo voor nieuwe, betekenisvolle contacten.

pitch jan van schaffelaarfonds   

Van links naar rechts Esther Eggenkamp-Calis en Tineke Slot ( Stichting Vier het leven ) / Fotografie  Nanette de Jong